Hodnocení obchodu

5,0 131 hodnocení
5
130x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Roman Švidroň | 20.5.2022
MB Avatar autora Martina Baláková | 15.5.2022
JH Avatar autora Jana Hrdinova | 10.5.2022
IP Avatar autora Ivana Pokorná | 7.5.2022
Spokojena
Avatar autora Libor Šedivý | 5.5.2022
Avatar autora Naďa Černikova | 4.5.2022
JH Avatar autora Jana Horáková | 1.5.2022
Avatar autora Marcela Šotková | 30.4.2022
Kvalitní obchod. Rychlost dodání. Vše na jedničku.
KR Avatar autora Kateřina Rumpálová | 30.4.2022
IV Avatar autora Irena Vojáčková | 30.4.2022
VP Avatar autora Věra Palatova | 28.4.2022
DB Avatar autora Dita Borni | 27.4.2022
Vše v pořádku. Trpím na chronický zánět dásní a poprvé po dlouhé době se zlepšil.
Avatar autora Eva Špacírová | 26.4.2022
MP Avatar autora Marie Přibylova | 26.4.2022
dodání v pořádku, ceny se mi zdají rozumné,
AL Avatar autora Andrea Luknárová | 26.4.2022
MB Avatar autora Marcela Bartoníčková | 25.4.2022
Spokojenost rychlé dodání
MR Avatar autora Marie Růzhová | 25.4.2022
Rychlé doručení, vše ok. Můžu vřele doporučit!
HH Avatar autora Hana Hrušecká | 24.4.2022
Krémy byly prezentovány v TV jako naše krémy, které jsme vyvíjeli, ale jsou vyrobeny v Polsku. Není to český výrobek!
Avatar autora Jana Puzoňová, obchodní ředitel (Administrátor) 25.4.2022
Dobrý den, ano, zazněla informace, že máme výhradní zastoupení pro ČR. Výhradní zastoupení neznamená, že jsme výrobce. Jsme hrdí, že jsme tuto dermokosmetiku mohli dostat na náš, český trh. Stejný krém, se stejným názvem, si můžete zakoupit třeba v Anglii nebo v Arabských Emirátech, protože tato kosmetika je vyráběna zakázkově pro celý svět - pro firmy, co mají zastoupení nebo výhradní zastoupení. A závod je opravdu v Białystoku, s nejmodernější technologií a s vlastním vývojem a výzkumem a s kvalitou GMP (v této kvalitě se vyrábí léky). Pokud zákazníkovi místo certifikaci kvality (GMP) záleží na pomyslném místě výroby, může volit jinou kosmetiku s etiketou z jakékoli sobě vyvolené země. Jen je dobré si uvědomit, že místo výroby je místem, kde se produkt balí. Takže si koupíte kosmetiku třeba s krabičkou, kde je uveden výrobce příkladem z ČR, ale obsah může být z Číny, Indie nebo defacto kdekoli, pokud si „výrobce“ nechal obsah dovést.
JP Avatar autora Jana Pulcová | 5.4.2022
Jsem velmi spokojená,výborná komunikace, rychlé dodání zboží,co víc si přát.Doporučuji tento obchod všem zákazníkům.
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 25.4.2022
Dobrý den, moc děkujeme za milé hodnocení, velmi nás těší Vaše spokojenost, krásné dny Lucka z BIOTTER PHARMA
Avatar autora Iveta Šuranová | 23.3.2022
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 25.4.2022
Děkujeme za hodnocení, krásné dny Lucka z BIOTTER PHARMA
Nahoru
131 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení